Overnachten in vakantiewoning Lusandre

BETER DAN EEN ZAKENHOTEL

Ontspannen na het werk

Zakelijke overnachtingen

Bent u op doorreis naar een zakelijke afspraak en wilt u even de batterijen opladen? Of heeft u een late meeting in de buurt en geen zin om diezelfde dag nog naar huis te rijden? Vakantiewoning Lusandre is de beste overnachtingsplaats voor zakenmensen. Wij hebben enkele belangrijke troeven ten opzichte van een klassiek business hotel, zoals rust, privacy, comfort en de mogelijkheid om de dag af te sluiten in onze relaxerende hotspring.

Voorzieningen

Alle comfort

In onze vakantiewoning komt u niets tekort. Alle essentiële voorzieningen zijn aanwezig. Zo is er een groot tweepersoonsbed met een kwalitatieve, ergonomische matras voor een verkwikkende nachtrust. De keuken is volledig uitgerust. Hier vindt u een combi oven, vaatwasser, Nespresso machine, waterkoker, enz. Er is een privé parking voorzien om uw wagen veilig te parkeren.

Aan de E313

Vlot bereikbaar

Onze business unit bevindt zich in Olen (provincie Antwerpen), in de driehoek Westerlo – Geel – Herentals. Op 5 minuutjes bent u op de E313 autosnelweg. Hierdoor is er een uitstekende verbinding met Antwerpen (30 min) en Hasselt (30 min). En via de nabijgelegen N19 rijdt u snel naar Turnhout of Aarschot. Met de trein kunt u ons bereiken via het station Olen – op 2 km van onze vakantiewoning. Qua bereikbaarheid is Lusandre dus ideaal geschikt voor zakenmensen.

Ontbijt, luch of diner

Lekker eten

De vakantiewoning heeft een moderne keuken die voorzien is van alle comfort. U heeft dus de mogelijkheid om zelf ontbijt te maken, zoals u dat wil. Toch liever een ontbijtpakket laten leveren? Dan kan dit op reservatie.

Verblijft u in ons ‘zakenhotel’ en wilt u een business lunch of diner in de buurt houden? Wij stellen graag enkele goede adresjes voor. Volg onderstaande knop om onze suggesties te bekijken.

Online booking

Reserveer nu

Wilt u vakantiewoning Lusandre reserveren voor een zakenreis? Gebruik dan onderstaande knop om alle beschikbare data te bekijken. Contacteer ons via e-mail voor langere periodes.