’t Gerecht

De keuken van ’t Gerecht in Olen is altijd in beweging. De gerechten veranderen ongemerkt voortdurend. Op de kaart staan verrassende creaties en enkele vaste klassiekers. het gedurfde maar verrassend, stijlvolle interieur combineerde Jumelle concepts het oude met nieuwe concepten.

De Blauwe Regen

In de Blauwe Regen kan je romantisch tafelen in een eeuwenoude, landelijk gelegen kempische boerderij. Je smaakt lichte, eigentijdse creaties die in uitgebalanceerde menu’s voor een eerlijke prijs op tafel worden gebracht. Culinair genieten met een ruime wijnkaart.

LULU

Lulu’s Olen is niet alleen een voortreffelijk restaurant, u vindt bij ons ook een verzorgde afdeling charcuterie en versmarkt. Onze specialiteiten van het huis zijn zonder meer de overheerlijke steppeschotel, steaks, spareribs en mosselen met frietjes!

LINK 21

Een heerlijke ontbijt, een lichte lunch, een uitgebreid zakendiner? Bij Link 21 kan het allemaal. Brasserie Link 21 werkt met dagverse producten en dat proef je. Dankzij de uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Of laat je verrassen door de seizoensgebonden suggesties.

’t Steppehuis

Bij ’t steppehuisje heeft u keuze uit een uitgebreid menu, met onder andere vlees- en visgerechten, lekkere pasta’s en wokgerechten – met als specialiteit de steppegras frietjes.

Brasserie Olen

Brasserie Olen bevindt zich in het shopping park, wat ideaal is voor bezoekers die even willen winkelen. Op de kaart staat alles voor een grote en kleine honger. Er zijn tevens 3-gangen menu’s tegen een extra scherpe prijs.

Trenta-Sette

Tirtha & Nathalie verzorgen voor u de lekkerste bereidingen met een warme Italiaanse toets, geserveerd met aangepaste wijnen. Je kan er kiezen uit een ruime kaart met dagverse vleesgerechten, visgerechten, pasta’s en salades.

Wolfstee

Oerdegelijke kwaliteitsvolle Vlaamse keuken. Op geregelde tijdstippen zijn er suggesties van het moment, waarin de chefs de klassieke paden verlaten en op zoek gaan naar sprankelende vernieuwing.

Den Engel

Brasserie den Engel is gelegen in hartje Herentals. In dit gezellige interieur kan je genieten van vele gerechten, onze suggesties met aangepaste wijnen en bieren.

De Post

Het gezelligste plekje in hartje Geel. Stap binnen in dit sfeervol modern interieur en geniet van een oase van overheerlijk eten.

Volt

Een mooie zaak in Geel met een Italiaans, Spaans, Aziatisch en Zuid-Amerikaans getinte keuken.

Da Corrado

Gezellig Italiaans restaurant, in een huiselijke sfeer, met verse producten, met een gevarieerde wijn- en menukaart.